2010. március 20., szombat

http://www.noeallatotthon.hu

Az első idei bejegyzésem inkább a képekről szól, azthiszem ígyis kellőképpen adós vagyok :-)...

Libajnai úr is megírigyelné őket asszem :P
S hát a nap szépségei..:-)Ez a kis kattogó tigris is teljesen a szívemhez nőtt... fél óra alatt sikerült ezt az egy szál képet összehozni :D nah majd legközelebb...


Az otthon bulldogjai számára talán csak most kezdődik a "boldog élet" hisz teljesen megérdemlik, múltja ellenére kedvesen pózolt számomra..:)


A mai napon a legszimpatikusabb eb Snow volt számomra. Látását sajnos elvesztette, de ennek ellenére az a szeretet ami áradt belőle gazdája, s felénk is döbbenetes volt.

Egy remek közösség délelőttjébe csöppenhettem bele (ezúton is köszönöm keresztanyámnak), minden tiszteletem ezeké az embereké.
Az otthon honlapja: http://www.noeallatotthon.hu
András képei: andrasvarga.blogspot.com

u.i: a képeket jó nagyban tettem fel, így használhatóbbak lehetnek.

8 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Snow hercegről a szép fotókat és a kedves szavakat! Örülünk, ha jól éreztétek magatokat, várunk máskor is szeretettel.
  Schneider Kinga

  VálaszTörlés
 3. Szia Máté!
  Hát igen,az én 1%-om az adóból is ide kerül,le a kalappal előttük!
  A boxerek a mindeneim,de ha jársz a blogomon,akkor nyilván tudod!:)
  Örülök,hogy újra használod a blogot!
  Hajrá!!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Kinga! Jól éreztük magunk, csak kicsit felkészületlenül mentünk legalábbis szerintem jobb képeket is lehetett volna, részemről.

  Szia Laci!
  Gyakori látogatód vagyok, így tudom:)
  Nem sűrűn lesznek posztok a jövőben sem, sok tanulnivaló van, de igyekszem.

  Andis szerintem kökörcsin rulz:D

  VálaszTörlés
 5. To the limits, unpredictable, dynamism, elegance - for sure we cannot characterize the frequency and status of happening, furthermore the ones of the very moment
  Cease the moment ! Step amongst fractions of second,
  Considering that the information is perishable, we tried to create a page where daily take several photos, generally "portraits" of the street in a world where time is more precious than anything.
  Find information and links to other areas of the world, information that does not relate strictly photography, but also painting, sculpture, poetry, graphics and many other interesting areas you can disconnect from the daily routine.
  Dungha

  VálaszTörlés